Skip to main content

ALGEMENE INFORMATIE, VEELGESTELDE VRAGEN & HUISREGELS

Leeftijd

Bonte Boel is voor alle leeftijden! Wel moeten kids onder begeleiding en toezicht van minstens één volwassene spelen (18jaar of ouder).

Openingstijden

De deuren zijn alle dagen open van 11.00 u tot 19.00 u.

Parkeren & Bereikbaarheid

Parkeren bij de Bonte Boel is gratis. Er is ruime parkeergelegenheid. Zie ook onze route beschrijving. Tevens is de locatie ook goed bereikbaar met openbaar vervoer

Eten en drinken

Het is niet toegestaan om eigen eten en drinken mee te nemen en te nuttigen. Er is genoeg verkrijgbaar op de locatie. Uitzondering is het meenemen van babyvoeding. Eten en drinken aan de tafels en niet in de speelruimtes of op de toestellen. Kauwgom is niet toegestaan.

Instructies

Volg ten alle tijde de instructies van onze medewerkers op. BB heeft het recht om een speeltoestel te sluiten wanneer er gevaar bestaat voor de veiligheid van onze gasten.

Aansprakelijkheid

Het spelen en verblijven bij de Bonte Boel gebeurt op eigen risico. De Bonte Boel is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor verlies. schade, vermissing of diefstal van persoonlijke bezittingen of eigendommen en/of voor lichamelijk letsel.

Ongewenst Gedrag

Vernieling, geweld, schelden, onnodig lawaai of ander ongewenst gedrag wordt niet getolereerd. Laten we het samen gezellig hebben!

Capaciteit

Bonte Boel behoudt zich het recht voor om gasten de toegang te ontzeggen wanneer de maximale capaciteit bereikt is. Daarom is het verstandig om vooraf al kaartjes te kopen.

Kleding

Kom je bij ons spelen? Vergeet dan niet je sokken mee te nemen. Op blote voeten spelen is vanwege de hygiëne niet toegestaan. Ook is het belangrijk dat je niet met blote voeten van een glijbaan afglijdt. We willen niet dat je plots afremt door de blote voeten. Veiligheid staat voorop bij de Bonte Boel!

Kleding

Kom je bij ons spelen? Vergeet dan niet je sokken mee te nemen. Op blote voeten spelen is vanwege de hygiëne niet toegestaan. Ook is het belangrijk dat je niet met blote voeten van een glijbaan afglijdt. We willen niet dat je plots afremt door de blote voeten. Veiligheid staat voorop bij de Bonte Boel!

Ben je bij je bezoek aan onze indoor speeltuin sokken vergeten? Geen probleem, de enige echte Bonte Boel sokken zijn verkrijgbaar bij de entree.Schoenen zijn niet toegestaan op aangegeven delen van de vloer en in aangegeven speeltoestellen. Sieraden, riemen en andere scherpe accessoires zijn niet toegestaan in de speeltoestellen.

Roken

Het is niet toegestaan om binnen te roken. Dit algeheel rookverbod geldt in alle ruimtes.

Dieren

Het meenemen van dieren is niet toegestaan in onze vestigingen. Met uitzondering van hulp- of blindengeleidehonden.

Cameratoezicht

Voor de veiligheid en ieders eigendommen is er cameratoezicht bij de Bonte Boel.

Fotografie

Filmen of fotograferen voor commerciéle doeleinden is niet toegestaan zonder toestemming van de directie van de Bonte Boel.

Verboden bezittingen & Middelen

Het onder invloed zijn van alcohol, verdovende middelen en/of het tot last zijn van mede bezoekers wordt niet getolereerd. Het hebben van wapens en het hinderlijk of gevaarlijk gebruiken van telefoons, drones, GoPro ‘s, selfiesticks etc. is ten strengste verboden.

Klachten

Klachten dienen direct bij een medewerker van de Bonte Boel te worden gemeld en zullen adequaat worden afgehandeld.

Algemene Regels

In onze vestigingen zijn de Nederlandse wet en de in Nederland gebruikelijke normen en waarden van toepassing. Denk tijdens je bezoek aan je eigen en andermans veiligheid en bezittingen. En aan die van de Bonte Boel. Voorkom gevaarlijke situaties en behandel andere gasten en onze medewerkers met respect. We hebben speciaal personeel die de veiligheid constant in de gaten houdt; luister altijd naar hun aanwijzingen.

Overtreding van deze huisregels geeft ons het recht bezoekers te verwijderen of de
toegang te ontzeggen tot het evenement. Voor overige vragen kun je gebruik maken van ons contactformulier.

Veel plezier!

Stel een vraag